Curatat tapiterie textila

Curatat tapiterie textila.
Cosmetizarea interiorului unui autovehicul presupune executarea unor succesiuni de lucrari in scopul indepartarii petelor, murdariei si mirosurilor neplacute acumulate de-a lungul timpului in diferite tipuri de materiale , protejarea acestora , in final obtinindu-se un aspect placut ( de nou ) , ce confera o stare de confort si multumire proprietarului.
Curatarea tapiteriei textile se realizeaza parcurgand mai multe etape si anume :
-aspirarea tuturor suprafetelor ce urmeaza sa fie supuse curatarii,
-indepartarea petelor de grasimi, suc etc, folosid solutii speciale,
-samponarea tuturor suprafetelor textile,
-perierea lor folosind perii cu parul moale,
-extractia si limpezirea, utilizand un aspirator special de lichide care pulverizeaza apa pe suprafata si imediat o aspira impreuna cu solutia si impuritatile dizolvate,
-uscarea tuturor suprafetelor curatate. Dupa limpezire este foarte important ca toate suprafetele textile sa fie bine uscate, in caz contrar existand riscul de a aparea mirosuri neplacute datorita formarii mucegaiurilor.
Pentru realizarea acestor operatii se folosesc : lavete cu microfibre,perii, pensule, pompe pentru difuzarea solutiilor, compresor de aer si un aparat special de curatat tapiteria cu injectie-extractie.
Toate suprafetele din plastic si cauciuc dupa ce au fost curatate vor fi tratate cu solutii care previn fenomenul de ,,imbatranire”, protejaza impotriva razelor U.V. si redau acestor suprafete aspectul de ,,nou”.
Obtinerea unor rezultate bune este conditionata atat de folosirea unor aparate si produse profesionale specifice fiecarui tip de material, cat si de meticulozitatea cu care operatorul executa lucrarile.
Informatii detailate la tel : 0744687756 - SPALATORIA AUTO FLASH ORADEA sau www.flashexim.ro

Realizare pagini web, imagine, publicitate si promovare online www.groupromo.ro