Curatat tapiterie din piele

Curatat tapiterie din piele.
Cosmetizarea interiorului unui autovehicul presupune executarea unor succesiuni de lucrari in scopul indepartarii petelor, murdariei si mirosurilor neplacute acumulate de-a lungul timpului in diferite tipuri de materiale , protejarea acestora , in final obtinindu-se un aspect placut ( de nou ) , ce confera o stare de confort si multumire proprietarului.
Daca tapiteria este din piele , pentru curatarea acesteia trebuie sa se foloseasca numai solutii speciale destinate curatarii pielii si lavete cu microfibre . Dupa curatare este obligatoriu tratarea suprafetelor cu crema hidratanta si un balsam special care este absorbit in piele redandu-i elasticitatea si protejind-o impotriva deshidratarii .
Aceasta operatie ( tratarea cu balsam ) se recomanda sa se efectueze periodic pt. mentinerea indelungata a aspectului si calitatilor suprafetelor din piele .
De asemenea toate suprafetele din plastic si cauciuc dupa ce au fost curatate vor fi tratate cu solutii care previn fenomenul de ,,imbatranire" si redau acestor suprafete aspectul de ,,nou ".
Obtinerea unor rezultate bune este conditionata atat de folosirea unor aparate si produse profesionale specifice fiecarui tip de material, cat si de meticulozitatea cu care operatorul executa lucrarile.
Informatii detailate la tel : 0744687756 - SPALATORIA AUTO FLASH ORADEA sau www.flashexim.ro

Realizare pagini web, imagine, publicitate si promovare online www.groupromo.ro